• Депилација
  • Педикир
  • Маникир
  • Масажи
  • Боди врапинг
  • Третмани на лице
  • Надградба на нокти

Услуги

 

Студио Сенс Ви нуди широк избор на релаксирачки,терапевтски третмани, како и третмани за убавина. Нашиот професионален тим подготвен за работа е секогаш тука за вас. Ние ги комбинираме знаењето, технологијата и искуството за да дојдеме до вистинското решение на проблемите со вашата кожа. Терапевтскиот пристап во сите видови на масажа ќе стане вашиот најдобар сојузник […]

повеќе