За нас

Студио Сенс Ви нуди широк избор на релаксирачки,терапевтски третмани, како и третмани за убавина. Нашиот професионален тим подготвен за работа е секогаш тука за вас. Ние ги комбинираме знаењето, технологијата и искуството за да дојдеме до вистинското решение на проблемите со вашата кожа. Терапевтскиот пристап во сите видови на масажа ќе стане вашиот најдобар сојузник во справувањето со мускулната напнатост и болката предизвикана од секојдневниот стрес.

Услуги

Маникир

До скоро маникирот важеше за луксуз. Денес овие услуги се повеќе се користат. Редовниот маникир е одлика на уредност, хигиена и потреба, како за жени, така и за мажи. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Слабеење

Боди врапингот всушност претставува топење на вишокот на маснотии на поединични делови на телото. Се нанесува крема со алги, се завиткува со специјална фолија, при што телото се загрева и се поти. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Депилација

Отстранувањето на непосакуваните влакненца е дел од женското секојдневие. Современите жени сакаат постојано да имаат мазно тело, а најдобриот начин да си го подарат тоа е преку депилацијата. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Масажи

Масажа на грбот, телото, вратот, нозете,  рацете, лицето или на стомакот. Масажата не може да ги излечи сите болести, но ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Педикир

Негуваните стапала претставуваат одраз на грижата за целото тело. Вашите стапала се постојано изложени на туѓите погледи посебно во летните месеци. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Тратман на лице

Ви нудиме освежителни третмани на лице специјализирани за масна, сува, комбинирана и зрела кожа и тоа: ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ