Тратман на лице - Studio Sense

Тратман на лице

Ви нудиме освежителни третмани на лице специјализирани за масна, сува, комбинирана и зрела кожа и тоа:

  • Класичен третман на лице
  • Ароматерапија на лице
  • Пилинг на лице
  • Маска на лице
  • Надградба на трепки
  • Шминка

Професионална шминка за дневен или вечерен изглед, но и за специјални прилики.

Користиме декоративна козметика од светски познатите производители Seventeen и Zepter.