Ценовник

 

Депилација со Топол восок Ладен восок
Цели нозе 800,00 900,00
Пола нозе 400,00 450,00
Раце 300,00 400,00
Лице 400,00 400,00
Надусници 200,00 200,00
Интима 500,00 500,00
Пазуви 200,00 200,00

 

Услуга Цена
Обликување на веѓи 400,00
Пилинг на лице 300,00
Маска на лице 300,00
Третман на лице 800,00
Лифтинг третман на лице 1500,00
Мадеро на лице 800,00
Арома терапија на лице 600,00
Пилинг на тело 500,00
Арома терапија на тело 1500,00
Релаксирачка масажа (60 мин) 1000,00
Релаксирачка масажа (40 мин) 800,00
Парцијална масажа (30 мин) 700,00
Масажа на стопала (20 мин) 400,00
Антицелулитна масажа (30 мин) 400,00
Мадеро на тело 800,00
РФ. по регија на тело (40 мин) 800,00
Кавитација по регија (40 мин) 800,00
Боди врапинг (40 мин) 400,00
Спа детокс (30 мин) 400,00
Електро стимулации (40 мин) 300,00
Надградба на нокти 1000,00
Гел лак 700,00
Маникир 500,00
Педикир 700,00
Парафин 300,00